Xsarius Abonnement voor alle apparaten

Een iptv Xsarius abonnement geschikt voor alle modellen zoals de xsarius pure 4k abonnement, xsarius sniper abonnement en beschikbaar zowel los, als compleet met box.

Je hebt toegang tot maar liefst 15.000+ kanalen en meer dan 100.000 Films en series! Geniet van alle nationale sportzenders! NPO, SBS, Ziggo Sport, ESPN Sports, Formule 1, Sky sport, BT Sport! Netflix, Disney+ HBO En nog veel meer!

Xsarius pure 4k abonnement

Een Xsarius pure 4k abonnement is wat de box compleet maakt. Wij hebben het passende pakket klaar liggen voor jou! We kunnen ook een xsarius pure 4k met abonnement leveren, als je nog geen boxje hebt. Vraag hiernaar.

Met ons abonnement geniet van je alle mogelijkheden, dat jouw boxje biedt. Je kunt kiezen uit ons Premium pakket €79,99 en ons Simpel pakket €59,99.

Xsarius pure 4k abonnement

Direct iptv kopen Alleen vandaag! €119,- €49,99

Bestel direct jouw nieuwe iptv pakket, of verleng je huidige pakket weer voor een jaar. Let op beperkt aanbod! Alleen vandaag nog geldig. Tijdelijk 1 jaar abonnement voor €49,99!

  Met welke bank wens je betalen

  Xsarius sniper abonnement

  Een Xsarius sniper abonnement met meer dan 15.000 kanalen! En 100.000+ Films en series! En dat allemaal in 4K en FHD kwaliteit. Met ons xsarius abonnement geniet jij van deze ultieme ervaring.

  Met de sterke app, waar het iptv op draait, van de beste iptv aanbieders in Nederland en het krachtige 4k boxje kijk je zonder problemen, het sterkste beeld. En geniet je zonder enige problemen van TV kijken.

  xsarius sniper abonnement

  xsarius pure 2 abonnement

  Dit is een xsarius pure 2 abonnement. Het pakket beschikt over alle kanalen die je nodig hebt! Je profiteert en geniet van het dagelijkse genot, en ultieme tv ervaring.