TV kastje alle zenders

Een TV kastje alle zenders voor jouw ultieme kijk plezier! Je profiteert van maar liefst 15.000 TV zenders! Naast alle zenders die je op je tv ontvangt van landen zoals Nederland, Belgie, Frankrijk, Duitsland, Switzerland, Poland, Spain en veel meer. Geniet je ook van films en series

Kun je ook gebruik maken van miljoenen apps zoals, Netflix, Videoland, Disney+, Facebook, Instagram, en noem ze maar op. Allemaal beschikbaar in de Android Playstore. Een TV box alle zenders kost tijdelijk maar €179,99! Stuur direct een whatsapp bericht : +316 17 86 75 14 of mail : info@iptv-abonnementen.nl en bestel!

TV kastje alle zenders

TV kastje alle zenders

Wat kun je met de tv kastje alle zenders

Het tv kastje met alle zenders, is zoals het aangeeft, een boxje wat jij kunt verbinden met het internet en je televisie. Je kunt het gebruiken, als je smart tv bijvoorbeeld niet veel geheugen heeft om al jouw favoriete apps te gebruiken. Je neemt een flinke hoeveelheid druk van je tv af.

Welke landen ontvang je allemaal met het tv kastje met alle zenders?

Een kastje om tv te kijken, kan goed van pas komen als je tv bijvoorbeeld geen Android heeft. Je kunt dus hiermee je tv SMART maken, zonder een nieuwe tv te kopen, of enige aanpassingen te doen aan je tv.

Je ontvangt meer dan 14.000 zenders van over de hele wereld! Heel europa, met vele landen vanuit afrika, azie, en meer.

IPTV Nederland IPTV België Frankrijk Duitsland Switzerland Polen Spanje
Malta Portugal United Kingdom USA Canada Australië Marokko
Turkije Algerije Suriname Caribische Eilanden Indian UK Indian Pakistan
Iran Syrië Kurdistan Afrika Afghanistan Italië Brazilie
Armenië Ex Yugoslavia Slovenië Albania Griekenland Israel Zweden
Denemarken Noorwegen Finland Czech Roemenie Hongarije Russia
Lituania/Estonia China indonesia Azië Thailand Taiwan Vietnam

Heb ik een smart tv nodig als ik een ip tv kastje met alle zenders koop?

Nee, je hebt alleen een hdmi aansluiting nodig op je tv. Het boxje beschikt over het systeem dat een smart tv SMART maakt. Dus alle apps, zoals youtube, Facebook, Netflix, enzovoort. Staan allemaal erop, en kunnen gedownload worden in de playstore van Android.

Als je Tv ontvangt via je tv, dan verwerkt deze alle informatie, en moet je tv Smart zijn. En beschikken over veel vermogen, om alle informatie te verwerken.

Tv kastje alle zenders komt volledig voorgeprogrammeerd met 1 jaar iptv

Het boxje, komt geprogrammeerd en direct klaar voor gebruik bij je aan. Je hoeft het alleen aan te sluiten, aan het internet, via wifi of kabel.

Je sluit het daarna aan op tv met de meegeleverde hdmi kabel. En je kunt onbeperkt televisie kijken!

Hoe kies ik het passende kastje met alle zenders

Alle kastjes zijn in principe met tv zenders. Het verschilt per model, en wat jij zelf wenst te doen. Heb je veel geheugen nodig? Of wil je het alleen gebruiken om te op te kijken.

Wij hebben verschillende types beschikbaar, van verschillende populaire merken, zoals Formuler, Amiko, Xsarius, Prixon, Maxytec. Al onze kastjes zijn 4K ontvangers. En worden naar jouw wenst gemaakt, en geleverd.