Iptv op firestick gebruiken

Stap-voor-stap handleiding: Hoe IPTV op Firestick te installeren

IPTV Smarters, ook bekend als IPTV Smarters Pro, is een uitgebreid IPTV-platform dat ontworpen is om je entertainmentervaring te verbeteren. Het geeft je toegang tot afspeellijsten van kanalen van meerdere IPTV-abonnementen en fungeert als een efficiënte IPTV-beheerservice die vergelijkbaar is met Smart IPTV. In tegenstelling tot Smart IPTV, dat een eenmalige activeringskost vereist, is IPTV Smarters gratis beschikbaar, met een optionele betaalde versie die extra functies biedt terwijl de kerndiensten gratis blijven.

IPTV Smarters is compatibel met IPTV-diensten die M3U-afspeellijsten ondersteunen of een Xtream Codes API-integratie hebben. De belangrijkste eigenschap is de mogelijkheid om meerdere IPTV-abonnementen te beheren via een enkele interface. Als je meer dan één IPTV-service gebruikt, vereenvoudigt IPTV Smarters je ervaring door ze in één app te consolideren. Bovendien biedt de app een gebruiksvriendelijke interface die je streamingreis verbetert.

Direct iptv bestellen Alleen vandaag! €119,- €49,99

Email : info@iptv-abonnementen.nl Whatsapp : +31 6 17 86 75 14

  Met welke bank wens je betalen

  IPTV Smarters Pro installeren op FireStick:

  Volg deze stappen om IPTV Smarters Pro op FireStick te installeren:

  1. Downloader App installeren: Eerst moet je de Downloader app installeren, waarmee je apps op FireStick kunt sideloaden. Je kunt hem vinden in de Amazon App Store.
  2. Onbekende bronnen inschakelen: Ga naar FireStick-instellingen en kies vervolgens Mijn Fire TV > Opties voor ontwikkelaars. Schakel de optie “Apps van onbekende bronnen” in.
  3. Start Downloader: Open de Downloader app die je in de eerste stap hebt geïnstalleerd.
  4. URL invoeren: Klik op het URL-veld binnen de Downloader-app en voer de volgende URL in: https://www.iptvsmarters.com/smarters.apk
  5. Downloaden en installeren: Klik op “Go” om het downloaden te starten. Zodra het downloaden is voltooid, wordt de app automatisch geïnstalleerd. Klik op “Installeren” wanneer daarom wordt gevraagd.
  6. Openen en voltooien: Na de installatie kun je ervoor kiezen om de app onmiddellijk te openen of klik op “Gereed” om terug te keren naar de Downloader-app. Als je “Gereed” kiest, kun je het APK-bestand verwijderen om ruimte vrij te maken.
  7. APK verwijderen: Als je “Gereed” hebt geselecteerd, kun je het gedownloade APK-bestand verwijderen om ruimte te besparen.
   Gefeliciteerd! Je hebt nu IPTV Smarters Pro geïnstalleerd op je FireStick, klaar om je te voorzien van een geoptimaliseerde IPTV beheer- en streamingervaring.

  Leave A Comment

  Title