IPTV Box met abonnement kopen

IPTV box met abonnement kopen met android, je kunt hier al jouw apps, op downloaden via de playstore. Alle boxen komen met abonnement met jouw gewenste tv programma’s en Films & Series. We hebben android iptv boxen beschikbaar van Formuler, Amiko, Xsarius. Je profiteert van meer dan 15.000 tv kanalen en meer dan 40.000 Films en series! Tijdelijk voor maar €179,99! Stuur direct een whatsapp bericht : +316 17 86 75 14 of mail : info@iptv-abonnementen.nl en bestel!

IPTV box android

Een iptv box met android, is waar wij vooral mee werken. Door het android besturingssysteem, is de box voor ontelbaar veel dingen te gebruiken naast het tv kijken. Je kunt er bijvoorbeeld Facebook, Instagram, TikTok op downloaden.

Android is een besturingssysteem dat draait op alle Samsung smartphones, je krijgt dus toegang tot miljoenen apps. Deze maken het streamen naar tv via de box veel leuker en interessanter dan op je smartphone.

Android ip tv box alle zenders

Een Android ip tv box alle zenders is een box, dat draait met het besturingssysteem wat jou de mogelijkheid geeft om duizenden apps uit de playstore te downloaden en te gebruiken. Daarnaast kun je via de iptv app rechtstreeks kijken.

Iptv box met abbo

De iptv box met abbo komt met een volledig jaar pakket. Daarnaast draait het op een besturingssysteem, Android is het besturingssysteem zoals op een Samsung telefoon. Je kunt er jouw favoriete apps op zetten zoals Facebook, Instagram, en de honderd duizenden apps die beschikbaar zijn in de Playstore.

Verschillende types iptv box met abonnement

Er zijn verschillende modellen iptv box met abonnement beschikbaar. Je kunt kiezen uit soorten, merken, verschillende soorten grootte in opslag, en met verschillende type besturingssysteem zoals Linux of Android

Linux iptv box

Linux iptv box

Linux iptv box kopen

Een linux iptv box is simpelweg, een boxje dat alleen beschikt over tv kijken, je kunt er verder geen tot weinig apps aan toevoegen. Wij hebben een linux box beschikbaar, de amiko LX800, deze is heel simpel in gebruik. Het aantal kanalen zijn ook beperkt. Dus je kunt er niet alle films, en series op ontvangen die beschikbaar zijn.

Hoe werkt een linux iptv box

Een iptv box dat draait op linux. Is in principe gebaseerd op de OTT van een android OTT/IPTV box. Het besturingssysteem, laat je niet veel instellingen aanpassen, naast de normale basis setup instellingen, van bijvoorbeeld Internet, Beeld formaat enzovoort.

IPTV Abonnement met box

We hebben type tv box met abonnement beschikbaar. Met zowel veel, als weinig extra geheugen, je kunt zelf kiezen welk type je wenst te ontvangen.

Formuler IPTV Box

Formuler IPTV Box

De Formuler IPTV box is voorzien van 4K beeldkwaliteit, ingebouwde wifi, en draait op het Android besturingssysteem. De box komt met 1 jaar iptv abonnement voor €189,99

IPTV Abonnement met box

qsmarter iptv box

Qsmarter iptv box

Deze box heeft 4K FHD beeldkwaliteit en beschikt over het Android 10.0 besturingssysteem, en beschikt over ingebouwde Wifi, en word geleverd met een jaar iptv abonnement voor maar €179,99

IPTV Box A9z Amiko Green

IPTV Box A9z Amiko Green+

Dit iptv abonnement met box, Amiko A9Z Green+ is van 4K kwaliteit, en Draait op het Android besturingssysteem. Daarnaast heeft het ingebouwde WIFI. De box word geleverd met een Jaar iptv abonnement voor €189,99