Amiko abonnement kopen

Een amiko iptv abonnement verlengen, of kopen. Zo zijn de volgende modellen met compleet pakket verkrijgbaar, Amiko a9 red abonnement, amiko a9 green abonnement, amiko a6 abonnement, amiko a9 blu abonnement, en de amiko a6n max abonnement.

Amiko staat bekend om de goede app MyTv Online2 waar jouw pakket op kan! Deze app zorgt ervoor dat je pakket op de ultieme manier word gestreamd, en met alle opties die erbij komen. Zoals bijvoorbeeld het weghalen van bepaalde landen, of aanpassen van bepaalde kanalen. Alles word mogelijk gemaakt door deze app.

De amiko abonnement, is perfect. Het komt met een volledig jaar iptv kijken, en je geniet van het ultieme Android genot! Met alle apps zoals Netflix, Facebook, Disney+, en vele miljoenen apps die beschikbaar zijn in de playstore.

amiko box met abonnement

complete amiko abonnement

Direct iptv bestellen Alleen vandaag! €119,- €49,99

Email : info@iptv-abonnementen.nl Whatsapp : +31 6 17 86 75 14

  Met welke bank wens je betalen

  Amiko a9 red abonnementAmiko a9 red abonnement

  De amiko a9 red abonnement behoort to een heel goed en sterk model. Dit boxje heeft onder andere 2GB DDR3 Ram geheugen, en 8 GB Flash geheugen. Beschikt over 1x 3.0USB, en 1x 2.0 USB. Dit is een zeer sterk boxje! Geschikt voor een perfecte 4k dagelijkse ervaring.

  Amiko a9 blu abonnement

  Amiko a9 blu abonnement

  Ben jij op zoek naar een amiko a9 blu abonnement? Wij hebben het passende pakket voor jou! Je geniet van duizenden kanalen. En met jouw sterke boxje profiteer je nog van onbeperkt geheugen dat je kunt gebruiken voor al jouw andere programma’s

  Amiko a9 green abonnement

  Zoek jij een amiko a9 green abonnement? Dan hebben wij ook voor jouw boxje het passende pakket, dat jij kunt gebruiken. Profiteer gelijk van de beste service en programma’s

  Direct iptv bestellen Alleen vandaag! €119,- €49,99

  Email : info@iptv-abonnementen.nl Whatsapp : +31 6 17 86 75 14

   Met welke bank wens je betalen

   Amiko a6 abonnement

   Amiko a9 blu abonnement

   Amiko a6n max abonnement