Over dit item

€99,99

  • Android 11, 2 GB DDR3 RAM & 16 GB Flash Memory , 100 Mbps LAN Ethernet
  • Dual Band Wifi 2.4 GHz & 5 Ghz , 1* USB3.0 en 1*USB2.0
  • Ondersteuning My TV App 2, 1 x Micro SD-kaartsleuf

De krachtige Amiko A9 Green plus: de ultieme android media spelerEen media speler voor alle behoeften

De Amiko A9 Green plus is een media speler die is ontworpen om aan al je streamingbehoeften te voldoen. Dankzij het android 11 operating system heb je toegang tot talloze streamingdiensten en apps, zodat je altijd kunt genieten van je favoriete films, tv-shows, muziek en games. De A9 Greenplus is voorzien van een krachtige processor die zorgt voor een snelle en soepele prestatie, zodat je media zonder haperingen kunt afspelen. Bovendien heeft de A9 Green plus een ruime opslagcapaciteit, zodat je al je media op het apparaat kunt opslaan en altijd bij de hand hebt. De A9 Greenplus is daarom de ultieme keuze voor wie op zoek is naar een krachtige en veelzijdige media speler.

Altijd en overal verbonden met jouw iptv apparaat

De Amiko A9 Greenplus is een media speler die is ontworpen om altijd en overal verbonden te zijn. Dankzij de verschillende connectiviteitsopties, waaronder WiFi, Bluetooth en een Ethernet-poort, kun je de A9 Greenplus eenvoudig verbinden met het internet en al je favoriete streamingdiensten gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld films en tv-shows streamen via Netflix, Hulu of een andere streamingdienst, of muziek luisteren via Spotify of een andere muziekdienst. Bovendien kun je de A9 Green plus ook gebruiken om muziek af te spelen via je bluetooth-speakers, of om te gamen met een Bluetooth-gamecontroller. Dit maakt de A9 Greenplus de ideale keuze voor wie op zoek is naar een media speler met een uitstekende connectiviteit.

Gebruiksgemak

De Amiko A9 Greenplus is een media speler die is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken voor iedereen. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kun je gemakkelijk door je media bladeren en afspelen met de afstandsbediening die bij de media speler wordt geleverd. De afstandsbediening heeft duidelijke knoppen en is eenvoudig te gebruiken, zodat je snel en gemakkelijk toegang hebt tot al je favoriete media. Bovendien is de A9 Greenplu